Kattoturvatuotteet

Meiltä saat Pisko kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät. Voit lukea lisää tuotteista myös täältä.

Tikastuotteet

Turvallinen tikasjärjestelmä turvaa varmaotteisen nousun tikkailla keliolosuhteista riippumatta. Tuotteemme on pito-ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen ja minimoi tapaturmariskejä mitä kaste, vesi, huurre ja jää aiheuttavat. Tuotteellamme on 50 vuoden tekninen takuu. Tikkaat on saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä.

Valmistamme osat kotimaisista raaka-aineista standardin vaatimusten mukaan ja niistä löytyvät ratkaisut omakotitalo- ja teollisuusrakentamiseen. 

Materiaali
Tikkaat valmistetaan kuumasinkitystä teräsputkesta. Valmistus toteutetaan modernilla niittausmenetelmällä.

Tikasrunkojen materiaali
– Paarteen materiaali Zn 25 x 45 mm erikoisluja teräs
– Karhennettu puolaputki Zn 25 mm teräs 

Käyntileveys
– 400 mm

Varastopituudet
Perusmitat tikkaille ovat 1,2 m, 2,1 m, 2,7 m ja 3,3 m. Helposti liitettävissä toisiinsa ruuviliitoksella.

Lumiesteet

Lumiesteillä estetään vaaratilanteita joita lumi ja jää tippuessaan aiheuttaa. Esteillä suojataan myös katolla sijaitsevia rakenteita. Meiltä saat kiinnitysratkaisut kaikille katemateriaaleille ja kattotyypeille. Lumiesteet on saatavissa kaikissa vesikattoväreissä ja niille myönnetään 50 vuoden tekninen takuu. 

Lumiesteet täyttävät RT 85-11132 ohjekortin vaatimukset ja niille on myönnetty varmennustodistus kansallisen hyväksyntämenettelyn mukaan. 

Putkilumiesteiden lisäksi valikoimassamme on lumiaita ja räystäseste. Räystäsesteen avulla estetään vähäisenkin lumen ja jään putominen saumakatoilta. Lumiesteisiin on saatavilla myös pisäprofiileita vaativimpiin kohteisiin. Tutustu niihin tuotekortin kautta täältä.

Materiaali:
– lumiesteputken materiaali erikoisluja sinkitty rakenneteräs
– lumiesteputken halkaisija 32 mm ja pituus 3000 mm
– lumiestekiinnikkeiden materiaali erikoisluja sinkitty rakenneteräs

Kattosillat

Kattosillalla varmistetaan turvallinen likkuminen katolla sijaitseville huollettaville kohteille. Niissä on suunniteltu huomioitu ensisijaisesti turvallisuus, minkä vuoksi kattosillassa on varmasti pitävät liukastumisesteet. 

Kattosilloissa ja lumiesteissä käytetään samoja kiinnikkeitä. Kiinnikkeitä on saatavilla kaikille yleisimmille kattotyypeille. Tämän lisäksi kattosilloissa käytetään lisäksi kaltevuuden säätölevyä. Kattosillat ovat helposti jatkettavia ilman erillisiä liitoskappaleita.  

Kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu. Ne ovat läpikäyneet vaativat testit ja ovat laadultaan erittäin korkealuokkaisia. 

Kattosillan pituus
– 3000 mm

Kattosillan käyntileveys
– 350 mm

Materiaali
Kattosillat valmistetaan kuumasinkitystä erikoislujasta rakenneteräksestä ja ne pintakäsitellään jauhemaalaamalla.