Pyöreä sadevesijärjestelmä

Pyöreä sadevesijärjestelmä

Kotimaiset Pisko rännit valmistetaan vahvasta teräksestä, jossa on huippuluokan pinnoite. Tämä erityisesti sadevesijärjestelmiin kehitetty pinnoite kestää haalistumatta auringon UV-säteilyä ja antaa erinomaisen suojan korroosiota vastaan. Sadevesijärjestelmille 50 vuoden teknisen takuun.

Laadukas sadevesijärjestelmä on tärkeä osa vesikattokokonaisuutta ja siihen tulee kiinnittää huomiota. Tärkeintä sadevesijärjestelmän toimivuudessa on järjestelmän oikea mitoitus, materiaali ja pinnoite sekä huolto. Vesikourun tulee olla leveydeltään ja tilavuudeltaan riittävän suuri. Syöksytorvet tulee olla halkaisijaltaan riittävän suuret ja niitä tulee olla oikea määrä, ettei vesi pääse tulvimaan kourusta yli. Yli tulviva vesi voi kerätä kosteutta talon rakenteisiin.

Toimitamme tuotteet kaikkiin kohteisiin, niin mökki kuin omakotitaloihin, sekä suuriin julkisiin rakennuksiin.

Pyöreitä vesikouruja on tarjolla neljää eri mallia 125 mm – 180 mm kokoluokissa. Alastuloja valikoimasta löytyy 100 mm, 120 mm ja 150 mm:n halkaisijoilla.

Vakiovärit ovat valkoinen RR 20, tumma harmaa RR 23, punainen RR 29, tumma ruskea RR 32 ja musta RR 33. Saatavilla myös muut RR- ja RAL-sävyt. 

Sadevesijärjestelmän materiaalin tulee olla pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin soveltuvaa ja sen on myös kestettävä pieniä kolhaisuja tai esimerkiksi tikkailla nojaamista. Teräs erottuu merkittävällä tavalla edukseen verrattuna muihin materiaaleihin. Teräksestä valmistettu sadevesijärjestelmä on ainoa oikea valinta, kun vaaditaan kestävyyttä ja pitkää käyttöikää. Pinnoitteen laatuun on myös syytä kiinnittää huomiota, jotta sadevesijärjestelmä näyttää hyvältä vielä pitkänkin ajan kuluttua.

Kourujen läpimitat
– 125 mm
– 125 mm syvä
– 150 mm
– 180 mm

Syöksytorvien halkaisijat
– 100 mm
– 120 mm
– 150 mm

Syöksytorvien varastopituudet
– 2,5 m (alastulosarjan kokonaispituus noin 3 m)