Lukkosaumakatepaketit

Lukkosaumakatepaketit

PP- lukkosaumakattopaketissa kaikki tarpeellinen
PP- Lukkosaumakatto on laadukas ja luotettava valinta niin uuteen omakotitaloon kuin vanhaan taloonkin. PP- lukkosauma on ajaton ja tyylikäs, korkealaatuinen kattopelti talollesi.
Katon tärkein ominaisuus on kuitenkin tiiviys, sillä sen tulee suojata taloa kokonaisvaltaisesti kosteusvaurioilta. Lukkosaumakaton suuri etu onkin se, että siihen ei jää reikiä tai aukkoja, joista vesi voisi päästä sisälle kattoon ja talon rakenteisiin.
Tarjoamme PP- lukkosaumaa Matta Pural pinnoitteella 0,6mm paksuisena profiilina. Jonka hyötyleveys on 485mm. PP- lukkosaumapellille annamme 25 vuoden takuun.
Perusvärivaihtoehtoja on kuusi: punainen, tummanruskea, musta , tummanharmaa, havunvihreä ja tiilenpunainen. Erikoisvärejä on saatavilla, mutta niiden toimituksiin voi liittyä erityisehtoja toimitusmäärien ja -aikataulujen suhteen.

PP-lukkosauma

TEKNISET TIEDOT

• Levypaksuus 0,6 mm
• Hyötyleveys 485 mm
• Max pituus 15000 mm
• Min pituus 800 mm
• helppo ja nopea asentaa

RR29

RR32

RR33

RR23

RR11

RR750

Näytöllä esitetyt värit ovat suuntaa antavia. Eivät korvaa aitoja värimalleja, värin kokemiseen vaikuttaa mm. valaistus.

Lukkosaumapellit valmistamme omalla toimipisteellämme omana tuotantonamme. Voit noutaa ne itse toimipisteeltämme sovittuna ajankohtana tai voimme toimittaa ne myös suoraan kohteeseen.
Lukkosaumakattopakettiin tarjoamme kaiken tarpeellisen. Rakenteen hyvän toimivuuden ja viimeistellyn ulkoasun varmistamiseksi paketissamme tarjolla on profiilin lisäksi äänieristysnauha, harjalista tiivistyslistoineen, räystäslistat sekä profiilien ja listojen kiinnitykseen tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Huolitellun ulkonäön viimeistelee valmiiksi taitettu etureuna.
Kun hankit kattoa remontoidessasi myös tehokkaan sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteet, luot parhaat mahdolliset edellytykset kattosi pitkäikäisyydelle. Kysy lisää.
PP-lukkosaumakaton parhaan asennuksen varmistat noudattamalla asennusohjettamme.

Vakiolistat